41-М ГРУПА - працювати з курсовою роботою по методичці
методичка
Виконані завдання в зошиті надсилати на мою електронну пошту derkacsvitlana1@gmail.com
Виконані завдання в зошиті надсилати на мою електронну пошту derkacsvitlana1@gmail.com
26.03.20.20
2.8. Система
ведення господарства. Організація земельної території сільськогосподарських
підприємств.
Класифікація систем ведення господарств.
30.03.2020
2.9. Організація і
планування виробництва продукції рослинництва.
1. Завдання і необхідність організації виробництва продукції рослинництва.
2. Планування урожайності валових зборів сільськогосподарських культур.3. ПР №13. Складаннятехнологічної карти вирощування і збирання однієї з сільськогосподарських культур.
02.04.2020
2.10. Організація і планування виробництва
кормів.
06.04.2020
2.11. Організація
і планування виробництва продукції тваринництва.
1. План надходження і використання продукції тваринництва, баланс продукції тваринництва.
2. Технологічна карта в тваринництві, методика її складання.
13. 04.2020
2.12. Організація переробки та зберігання продукції рослинництва і
тваринництва.
Основи організації переробки і зберігання продукції
(хлібних, круп'яних, кормових культур, цукрових буряків, олійних, прядильних
культур, картоплі, овочів, плодово-ягідних
культур).
Контрольна робота
16. 04.2020
3. Основи підприємництва і управлінської діяльності
3.1 Теоретичні основи та організація менеджменту.
Поняття управління і менеджменту в умовах ринкових відносин. Суть, види, принципи менеджменту та історія його розвитку.
20. 04.2020
3.2. Модель менеджера.
Роль і функції менеджерів в умовах ринкових відносин. Сфера діяльності менеджерів.
3.3. Виробничий менеджменту у різних організаційних формуваннях АПК.
Менеджмент у виробничих підроздлах агропромислових формувань. Права і обов'язки керівних органів, керівників і спеціаліста виробничих підрозділів у галузях рослинництва та тваринництва, пісобних, промислових, обслуговуючих виробництвах.
23. 04.2020
ПР №16. Аналіз і проектування структури управлінння в сільськогосподарськихпідприємствах.
27. 04.2020
27. 04.2020
3.4 Суть, принципи, методи та цілі маркетингу.
Формування ринкових відносин в агропромисловому комплексі.
Концепція маркетингу.
Основні принципи маркетингу.
Система маркетингу і його структура. Основна ціль і завдання маркетингу.
3.5 Маркетингова товарна та цінова політика.
Сутність маркетингової товарної політики і її структура.
Сутність та роль маркетингової цінової політики.
30. 04.2020
ПР №17.Визначення цінової стратегії.
04. 05. 2020
ПР №17.Визначення цінової стратегії.
04. 05. 2020
3.6 Економічна
суть, особливості організації розвитку підприємництва та агро бізнесу.
Поняття і роль підприємництва та агробізнесу
в умовах ринкової економіки.
Суб'єкти підприємництва і агробоінесу.
3.7 Становлення
підприємництва.
Завдання, права і обов'язки суб'єктів
підприємницької діяльності Система і структура правових актів, що регулюють
подприємницьку діяльність.
07. 05. 2020
ПР №18. Ознайомлення із законодавчими актами України, які регулюють підприємницьку діяльність (Закони України "Про власность",
Господарський кодекс України
).
14. 05. 2020
18. 05. 2020
14. 05. 2020
3.8 Фінансове обслуговування і забезпечення
функціонування підприємств бізнесу.
Значения фінансового забезпечення підприємництва.
Податкова система як форма інфраструктури бізнесу.
18. 05. 2020
3.9 Ризик і
страхування власного бізнесу.
Поняття комерційного ризику.
Страхування в бізнесі.
З.10 Ділова етика
підприємства.
Особливості формування підприємницького мислення власника.
Немає коментарів:
Дописати коментар