ЕКОНОМІКА, ОРГАНІЗАЦІЯ АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА

41-М ГРУПА -  працювати з курсовою роботою по методичці

методичка
Виконані завдання в зошиті надсилати на мою електронну пошту derkacsvitlana1@gmail.com


26.03.20.20

2.8. Система ведення господарства. Організація земельної території сільськогосподарських підприємств.

Економічний зміст системи ведення господарства.
 Класифікація систем ведення господарств.


30.03.2020


2.9. Організація і планування виробництва продукції рослинництва.

1. Завдання і необхідність організації виробництва продукції рослинництва.
2. Планування урожайності  валових  зборів сільськогосподарсь­ких культур.
3. ПР №13. Складаннятехнологічної карти вирощування і  збирання однієї з сільськогосподарських культур.


02.04.2020


2.10. Організація і планування виробництва кормів.


Поняття і принципи організції кормової бази, види кормів та організайно-економічне обгрунтування кормових культур.




2.11. Організація і планування виробництва продукції тваринництва.
1. План надходження і використання продукції тваринництва, баланс продукції тваринництва.

2. Технологічна карта в тваринництві, методика її складання.

13. 04.2020

2.12. Організація переробки та зберігання продукції рослинництва і тваринництва.

Основи організації переробки і зберігання продукції (хлібних, круп'яних, кормових культур, цукрових буряків, олійних, прядильних культур, картоплі, овочів,  плодово-ягідних культур).


Контрольна робота

16. 04.2020


3. Основи підприємництва і управлінської діяльності

3.1  Теоретичні основи та організація менеджменту.



Поняття управління і менеджменту в умовах ринкових відносин. Суть, види, принципи менеджменту та історія його розвитку.


20. 04.2020

3.2. Модель менеджера.

Роль і функції менеджерів в умовах ринкових відносин. Сфера діяльності менеджерів.



3.3. Виробничий менеджменту  у різних організаційних формуваннях АПК.
Менеджмент у виробничих підроздлах агропромислових формувань. Права і обов'язки керівних органів, керівників і спеціа­ліста виробничих підрозділів у галузях рослинництва та тваринництва, пісобних, промислових, обслуговуючих виробництвах.

23. 04.2020
ПР №16. Аналіз і проектування структури управлінння в сільськогоспо­дарськихпідприємствах.

27. 04.2020

3.4 Суть, принципи, методи та цілі маркетингу.
Формування ринкових відносин в агропромисловому комплексі.
Концепція маркетингу.
Основні принципи маркетингу.
Система маркетингу і його структура. Основна ціль і завдання маркетингу.


3.5 Маркетингова товарна та цінова політика.
Сутність маркетингової товарної політики і її структура.

Сутність та роль маркетингової цінової політики.

30. 04.2020

ПР №17.Визначення цінової стратегії.


04. 05. 2020


3.6 Економічна суть, особливості організа­ції розвитку підприємництва та агро бізнесу.

Поняття і роль підприємництва та агробізнесу в умовах ринкової економіки. 
Суб'єкти підприємництва і агробоінесу.

3.7 Становлення підприємництва.


Завдання, права і обов'язки суб'єктів підприємницької діяль­ності Система і структура правових актів, що регулюють подприємницьку діяльність. 



07. 05. 2020

ПР №18. Ознайомлення із законодавчими актами України, які регулюють підприємницьку діяльність (Закони України "Про власность", Господарський кодекс України ).

14. 05. 2020
3.8 Фінансове обслуговування і забезпе­чення функціонування підприємств бізнесу.

Значения фінансового забезпечення підприємництва.
Податкова система як форма інфраструктури бізнесу. 



18. 05. 2020

3.9 Ризик і страхування власного бізнесу.
Поняття комерційного ризику.
Страхування в бізнесі.

З.10 Ділова етика підприємства.
Особливості формування підприємницького мислення власника.

Етичні норми фірми. 

Екзаменаційні білети


Немає коментарів:

Дописати коментар